Skip to content

MILANO CALL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-23 06:57:36
JSON

NIPT: L81603049Q
Administrator: FERNANDA TROGI
Objekti i Veprimtarisë: Mbeshtetja, ofrimi dhe operimi i sherbimeve telefonike dhe te gjitha sherbimeve te lidhura me call center dhe data center. Importimi,tregtimi dhe mbeshtetja teknike i paisjeve telefonike dhe celulare dhe materialeve te telekomunikacionit.Prodhimi dhe perpunimi,promovimi dhe tregtimi i mallrave dhe sherbime telefonit,shtypit elektronik dhe te shkruar, operimi i sherbimeve informatike. Ofrimi i sherbimeve te trajnimit dhe konsultimi ne ceshtjet e telekomunikacionit. Import-eksport tregtim i mallrave te ndryshem dhe aktivitet konsulence. E gjithe veprimtaria e shoqerise, pavaresisht nga objekti i saj, do te mbeshtetet ne licensat e leshuara per kete qellim nga organi shteteror perkates.
Emërtime të tjera Tregtare: MILANO CALL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/03/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia bashkiake nr.2, Rruga "Themistokli Germenji", Pallati Pegaso, shk.7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.09.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash, date 03.12.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -301 033,00
Punuar Nga : K.Laro