Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fernanda Trogi
Rezultate gjithsej: 2

FM CALL

L81530034J
(Mbeshtetja, ofrimi dhe operimi i sherbimeve telefonike dhe te gjitha sherbimeve te lidhura me call center dhe data center. Importimi, tregtimi dhe mbeshtetja teknike i paisjeve telefonike dhe celulare dhe ma)

Tirane ALL

MILANO CALL

L81603049Q
(Mbeshtetja, ofrimi dhe operimi i sherbimeve telefonike dhe te gjitha sherbimeve te lidhura me call center dhe data center. Importimi,tregtimi dhe mbeshtetja teknike i paisjeve telefonike dhe celulare dhe mat)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni