Skip to content

YMR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-13 07:18:33
JSON

NIPT: L81909019L
Administrator: Mimoza Ndroqi
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimi i aktivetetit do te jete ne fushen tregtimit te barnave, medikamenteve, tregetimin e materialeve te mjekimit dhe paisjeve elektromjeksore dhe laboratorike, importin dhe eksportin e produkteve dermokozmetike, ortopedike etj. Ushtrimi i aktiviteteve ne fushen e ImportExport, tregtimit me shumice dhe pakice te artikujeve dhe produkteve medicinale e paisje elektronike. Kryerja e aktiviteteve, per te cilat nevojiten leje, licenca dhe/ose autorizime perkatese, do te behet pas marrjes se ketyre lejeve, licencave dhe/ose autorizimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: YMR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/07/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 29.03.2021, u vendos: Pezullim i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Bajram Curri, ETC, Kati 13.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 13.04.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja