Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mimoza Ndroqi
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

ORA

K71505003O
(Aktivitetin radioteleviziv privat vendor. Ajo perfshin prodhimin, transmetimin dhe ritransmetimin e programeve dhe informacioneve te cdo lloji me ane te zerit, figures, sinjaleve te koduara, shkrimit, te des)

Tiranë 31218655 ALL

YMR

L81909019L
(Ushtrimi i aktivetetit do te jete ne fushen tregtimit te barnave, medikamenteve, tregetimin e materialeve te mjekimit dhe paisjeve elektromjeksore dhe laboratorike, importin dhe eksportin e produkteve dermok)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni