Skip to content

Casanova + Hernandez architects Dega Shqiptare
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 08:03:29
JSON

NIPT: L82016014E
Administrator: Jesus Hernandez Mayor, Elena Casanova Garcia
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitetet kryesore të shoqërisë do të jenë në fushën e projektimit, zbatimit, konsulencës, ndërtimit dhe mbikqyrjes së punimeve të ndryshme si më poshtë: - Arkitekturë (të brendshme dhe të jashtme) dhe studime; - Dizajn dhe studime urbane; - Dizajn dhe studime territoriale; -Arkitekturë dhe studime peisazhi dhe projeksione hidrogjeologjike dhe gjeologjike; - Strategjitë e zhvillimit dhe të gjitha llojet e studimeve të fizibilitetit - Studime topologjike; - Projektim dhe ndërtim objektesh civile, industriale, turistike dhe bujqësore; -Studime mjedisore dhe vlerësim i ndikimit në mjedis; - Rrugë, Ura, Plazhe Artificiale dhe Projekte të tjera Infrastrukturore; - Projekte në fushën e inxhinierisë elektrike, hidromekanike, inxhinieri mekanike; - Projektim i ndëtimeve të ndryshme dhe restaurimeve arkitektonike; - Ekzekutim i projekteve të ndryshme të ndërtimit; - Mbikqyrje punimesh; -Menaxhimi dhe Kryerja e Projekteve të ndryshme; - Museografi; - Projekte kulturore dhe sociale; - Publikime; - Edukim; - Kërkime Hulumtime; - Koordinim i proçeseve të projektimit dhe ndërtimit; - Mbikqyrje e projekteve në kuptim të gjerë (përfshirë mbikqyrjen e punimeve të ndërtimit); - Shërbime të ndryshme konsulence lidhur me sa më sipër.
Emërtime të tjera Tregtare: Casanova + Hernandez architects Dega Shqiptare
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 16/08/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Spanje
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Casanova + Hernandez Architecten është një ortakëri, themeluar më datë 01.10.2001 sipas ligjit hollandez, me numër RSIN 810309907, me adresë në Lombardkade 24 A, 3031AH Roterdam, me administratorë Elena Casanova Garcia dhe Jesus Hernandez Mayor (Sipas ekstratit të regjistrit tregtar të Dhomës së Tregtisë, Hollandë, datë 07.08.2018, të dorëzuar në QKB)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, terhequr nga QKB ne daten 18.03.2022, Pronar perfitues i shoqerise eshte:

JESUS HERNANDEZ MAYOR, shtetas spanjoll, i datelindjes 1967, pronar perfitues per 50% te pronesise. Data e percaktimit si pronar perfitues: 16.08.2018.

ELENA CASANOVA GARCIA, shtetase spanjolle, e datelindjes 1967, pronar perfitues per 50% te pronesise. Data e percaktimit si pronar perfitues: 16.08.2018.
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: 1 M/1 F
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Kapitali i shoqërisë është 104107 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit te BSH të datës 18.03.2022 (1 euro=122.83 All)
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Ibrahim Rrugova", Pallati 17, H3, Apt. 12

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar 18.03.2022
Ekstrakti I regjistrit tregtar Dhoma e Tregtise Hollande
Statuti I shoqerise se huaj
Vendimi per hapjen e deges ne Shqiperi
EKSTRAKT HISTORIK I REGJISTRIT TË PRONARIT PËRFITUES date 18.03.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 6 090 953,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:37 590 528,00
Punuar Nga : A.Lala