Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Casanova + Hernandez Architecten
Rezultate gjithsej: 1

Casanova + Hernandez architects Dega Shqiptare

L82016014E
(Aktivitetet kryesore të shoqërisë do të jenë në fushën e projektimit, zbatimit, konsulencës, ndërtimit dhe mbikqyrjes së punimeve të ndryshme si më poshtë: - Arkitekturë (të brendshme dhe të jas)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni