Skip to content

DCI COMPANY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-08 10:06:57
JSON

NIPT: L82027501M
Administrator: Ardian Jasimi
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushën e investimit, projektimit dhe ndertimeve te objekteve te ndryshme publike dhe private, zbatim veprashndertimore, ndertim rrugesh dhe veprash arti, shtrim rrugesh me beton asfalt si dhe prodhim dhe tregtim materialesh dhe pajisjesh ndertimi si brenda dhe jashte vendit etj. Si dhe cdo gje tjeter qe nuk bij ne kundershtim me ligjin. Hoteleri, bar-restorant, tregeti, agjensi imobilare turistike e udhetimesh, sherbime te ndryshme me mjete ujore.
Emërtime të tjera Tregtare: DCI COMPANY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/08/2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Rruga Egnatia, Ap. 1, Kati 3, Shk. 1, me Nr. pasurie 3/375+1-1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 16.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 08.04.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 18 390 213,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 23 885 239,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 13 456 605,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -282 036,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:122 889 901,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:163 789 221,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:282 678 573,00
Punuar Nga : A.Baja