Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ardian Jasimi
Rezultate gjithsej: 4

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBSEA TRANSPORT

K31714513G
(Import, eksport të mallrave industriale dhe elektroshtepiake si tv, kompjuter, video, frigorifer, fshesa me korent, etj, artikuj e mallra ushqimore si vaj, sheqer, oriz, makarona etj. Agjensi detare dhe spe)

Durrës 6606914 ALL

DCI COMPANY

L82027501M
(Ne fushën e investimit, projektimit dhe ndertimeve te objekteve te ndryshme publike dhe private, zbatim veprashndertimore, ndertim rrugesh dhe veprash arti, shtrim rrugesh me beton asfalt si dhe prodhim dhe)

Durrës ALL

CURRILA HOTELS

L92217508C
(Operimi në fushën e turizmit me struktura akomoduese me 4 ose 5 yje.)

Durrës ALL

White Hill Hotel

M21523514I
(Hotel, bar, restorant, piceri, cattering. Plazh privat, vendbazim per mjete ujore, motorrike dhe jo motorrike. Tregtim e prodhim të mallrave të të gjitha llojeve, industriale e ushqimore, import , eksport)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni