Skip to content

FERLA 2018
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-05 14:24:31
JSON

NIPT: L82112032I
Administrator: Dilaver Ferati
Objekti i Veprimtarisë: Sherbim, transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit. Tregti me pakice dhe me shumice artikuj te ndryshem. Tregti te mjeteve motorrike te perdorura, veprimtari ne fushen e hoteleri turizmit.
Emërtime të tjera Tregtare: FERLA 2018
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 17.12.2018, eshte ndryshuar statusi i shoqerise nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Peze, Peze Helmes, Rruga Nacionale Tirane - Plepa, Km.13, ndertesa nr.13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.08.2022
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani