Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Asllan Lala
Rezultate gjithsej: 1

FERLA 2018

L82112032I
(Sherbim, transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit. Tregti me pakice dhe me shumice artikuj te ndryshem. Tregti te mjeteve motorrike te perdorura, veprimtari ne fushen e hoteleri turizmit.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni