Skip to content

ANCIENT SHALOM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-05 14:17:41
JSON

NIPT: L82112033Q
Administrator: RITA BADAMI
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria do te kete si objekt kryesor te saj hapjen, menaxhimin dhe drejtimin e Restoranteve, Bareve, Fast Food, dhe modele te tjera te ngjashme ne fushen e Kulinarise dhe Gastronomise. Shoqeria do te kete si objekt te veprimtarise se saj, zhvillimin, kultivimin, tregtimin dhe te gjitha veprimtarite e tjera te lidhura me sektorin agro ushqimor. Shoqeria do te merret me prodhimin e produkteve bujqesore, ushqimore dhe te tjera te ngjashme te kesaj natyre. Shoqeria do te kete ne objekt importimin, blerjen dhe me pas tregtimin e produkteve ushqimore te krijuara si objekt i veprimtarise se saj. Vec sa me siper shoqeria mund te kryeje çdo lloj aktiviteti tregtar dhe industrial, ne perputhje me dispozitat ligjore te legjislacionit shqiptar dhe te huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: ANCIENT SHALOM
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kati 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.08.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani