Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:RITA BADAMI
Rezultate gjithsej: 1

ANCIENT SHALOM

L82112033Q
(Shoqeria do te kete si objekt kryesor te saj hapjen, menaxhimin dhe drejtimin e Restoranteve, Bareve, Fast Food, dhe modele te tjera te ngjashme ne fushen e Kulinarise dhe Gastronomise. Shoqeria do te kete si o)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni