Skip to content

E & E PLANT GROWER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-05 14:07:43
JSON

NIPT: L82112036R
Administrator: Islam Xhauri; Enertila Xhauri; Esmeralda Xhauri
Objekti i Veprimtarisë: 1-Prodhim, kultivim fidane lulesh, shitje dhe blerje, eksport import. 2-Eksport import , shitje dhe blerje te artikujve te ndryshem industrial. 3-Agjensi imobiliare e turizem, bar kafe, restorant. 4-Shitje dhe blerje te automjete te llojeve te ndryshme dhe dhenie me qira te automjeteve.
Emërtime të tjera Tregtare: E & E PLANT GROWER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/09/2018
Rrethi: Vore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: Mashkull, Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Vore, Rruga "Zenelaj", numër pasurie 15/4/1, vol 1, faqe 148, zona kadastrale 1167, Berxulle, banese private nr.14

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.08.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani