Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Enertila Xhauri
Rezultate gjithsej: 1

E & E PLANT GROWER

L82112036R
(1-Prodhim, kultivim fidane lulesh, shitje dhe blerje, eksport import. 2-Eksport import , shitje dhe blerje te artikujve te ndryshem industrial. 3-Agjensi imobiliare e turizem, bar kafe, restorant. 4-Shitje dhe )

Vore ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni