Skip to content

ELPLAST - AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-05 13:51:14
JSON

NIPT: L82112038K
Administrator: Edmond Luli
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, import, eksport te dyer, dritare, vetrata te prodhuara me materiale alumini, plas tike dhe xhami.Tregti me pakice te produkteve te profileve te aluminit dhe te plastikave.Aktivitete ne fushen e tregtimit me shumice e pakice, import-eksport te artikujve te ndryshem industriale, ushqimore, prodhim e tregtim te materialeve te ndertimit, import-eksport te te gjitha produkteve te ndertimit.Sherbime si specialist ne fushen e ndertimit si: Murator, suvatime, karpentier armaturash. shtrim pllakash, hekurkthyes. lyerje, riparime te ndryshme, instalime hidraulike, elektrike, montim e cmontim skelash etj. Punime Gipsi, punime hidraulike, elektrike, punime karpenterie, punime druri ,punime metalike, punime plastike, punime xhami etj. Ndertime civile ,industriale, turistike, bujqesore mbi 5 kate. Rikonstruksione. Ndertim banese me skelet mbi 8 kate. Punime bojatisje hidroizolime, termoizolime, akustike kundra zjarrit. Ndertim objektesh te permasave te ndryshme, shtepi,vila. ndertesa shumkateshe ose komplekse pallatesh, punime mirembajtje sherbime e fasada. Ndertim ambiente dhe sistemim gielberimi, parqe e lulishte. Ndertim pika karburanti dhe tregtim me pakice te nenprodukteve te naftes. Tregtimin e karburanteve te ndryshme me pakice, si dhe vajra lubrifikante, te gazit te iengshem per ngrohje si dhe per makinat me impiant gazi. pajisje ngrohese gazi si dhe mbushjen e bomblave te gazit dhe tregtimin e tyre me pakice. Tregtim me shumice dhe pakice, import-eksport pajisjesh elektro-shtepiake, elektronike, elektrike. kompjuterike. higjeno-sanitare dhe hidraulike, prodhime qeramike. artizanati. pajisje zyrash etj. Tregtimin dhe prodhimin e materialeve te ndertimit e lendes se pare per ndertim, druri. mobilie, dyer, dritare. etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ELPLAST - AL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, Yrshek, Zona Kadastrale 3865 ,Numri i Pasurisë 288/65, Kati i Përdhe.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.08.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 378 004,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -601 850,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -574 113,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:9 484 092,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:3 601 718,00
Punuar Nga : L.Kanani