Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Edmond Luli
Rezultate gjithsej: 1

ELPLAST - AL

L82112038K
(Prodhim, import, eksport te dyer, dritare, vetrata te prodhuara me materiale alumini, plas tike dhe xhami.Tregti me pakice te produkteve te profileve te aluminit dhe te plastikave.Aktivitete ne fushen e tregtim)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni