Skip to content

FLEX BUSINESS SOLUTIONS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-05 13:12:32
JSON

NIPT: L82112046B
Administrator: Dionis Kola
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimin e sherbimeve te konsulences dhe sherbimeve te tjera mbeshtetese, kryesisht ne fushen e ndertimit, ekonomise, inxhinierise, arkitektures, etj. Import/eksport dhe tregeti ne pergjithesi. Çdo lloj veprimtarie te ligjshme qe konsiderohet fitimprurese per shoqërinë.
Emërtime të tjera Tregtare: FLEX BUSINESS SOLUTIONS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, MEZEZ, Lagjja Fushe Mezez, Rruga Industriale Dytesore midis Volkswagen dhe tregut Agro Tregtar, Autostrada Tirane-Durres, km 1, qendra Pajtoni Bussines Center, kati 4.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.08.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 319 602,00
Punuar Nga : L.Kanani