Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Valon Pilku
Rezultate gjithsej: 1

FLEX BUSINESS SOLUTIONS

L82112046B
(Ofrimin e sherbimeve te konsulences dhe sherbimeve te tjera mbeshtetese, kryesisht ne fushen e ndertimit, ekonomise, inxhinierise, arkitektures, etj. Import/eksport dhe tregeti ne pergjithesi. Çdo lloj veprimt)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni