Skip to content

Palace Hotel & SPA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-12-19 11:02:55
JSON

NIPT: L82314009N
Administrator: Luan Bregasi
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e hoteleri turizmit, hapje bar, restorant , hotel. Import eksport te artikujve te ndryshem ne funksion te ushtrimit te aktivitetit te hoteleri turizmit.
Emërtime të tjera Tregtare: Palace Hotel & SPA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/11/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Marko Bocari, Nd.6, H.1, Nr.1.

Adresa:
Durres, Rruga Pavaresia, Lagjja Nr.13, Zona Plazh

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.12.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 22 211 492,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 6 146 278,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 14 169 762,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:197 666 966,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:100 246 051,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:112 075 130,00
Punuar Nga : A.Baja