Skip to content

Alisco 2.0
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-12-20 07:49:05
JSON

NIPT: L82316005O
Administrator: Xhulio Mata
Objekti i Veprimtarisë: Promovimi i produkteve kulturore dhe agrikulturore te zonave rurale si dhe shitjen e ketyre produkteve artizanale dhe ushqimore te cilat jane te nevojshme ose te pershtatshme per arritjen e objektivave te shoqerise. Aktivitet tregtare ne fushen e turizmit dhe ne fushen e hotelerise ne territorin e Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: Alisco 2.0
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/11/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 21.01.2019, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Pushim i Përkohshëm i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"

II. Me date 08.06.2020, me kerkese te administratorit te shoqerise, u kerkua: Aktivizim i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Pezulluar" ne "Aktiv"

III. Me date 22.12.2020, me kerkese te administratorit te shoqerise, u kerkua: Pezullim i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"

IV. Me date 05.03.2021, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Aktivizim i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Pezulluar" ne "Aktiv"

Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Sheshi Skenderbej, Shtepiza Nr.38

Adresa:
Himare, Dhermi, Lagjia Gjileke, NR. 76

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 20.12.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja