Skip to content

VALBONA Resort
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-10-25 14:19:09
JSON

NIPT: L89207601H
Administrator: Avni Ponari
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimin e veprimtarise te sherbimit per Bar, Restorant, Hoteleri ne VALBONA Resort. Ushtrimi i veprimtarise turistike si tour - operator, si agjensi turistike udhetimi, te transportit per udhetare, guide perkthyes, turizem, me emertimin "Valbona Travel & Tuor", Spa Center, dhe sherbime te tjera ne fushen e Turizmit dhe Sportit ne Resort dhe ne Zonen ku do ushtroje veprimtarise. Sipermarrje investimesh dhe menaxhim pronash ne zonen ku ushtron aktivitetin. Shoqeria per permbushjen e qellimeve te saj mund gjithashtu, si shembull por pa u kufizuar: Te bleje, shese, te marre me qira, te jape ose te marre hua ose me qira pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme; Te nenshkruaje marreveshje; Te marre hua, hipoteka dheçdo gje tjeter qe konsiderohet te jete e nevojshme nga asambleja e pergjithshme.
Emërtime të tjera Tregtare: VALBONA Resort
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/05/2018
Rrethi: Tropoje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tropoje, Valbone, ish ndertesa Hotel Turizem Valbona

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 25.10.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja