Skip to content

VEA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-12-25 13:52:29
JSON

NIPT: L91422510U
Administrator: Vittorino Caniato, Altin Kumara
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi, përpunimi, rifinimi, bashkimi, shitja dhe tregtimi i aksesorëve dhe komponentëve të autoveturave dhe për arredimin me lëkurë, copë ose materiale të tjera. Prodhimi, përpunimi, rifinimi, bashkimi, shitja e aksesorëve dhe komponenteve për mjetet e lundrimit e makinave për lëvizjen e tyre në rrugë. Aktivitet logistik kundrejt të tretëve dhe autotransport kundrejt të tretëve. Aktivitetet e sipërpërmendura mund të zhvillohen si në Shqipëri si jashtë saj. Shoqëria mund të zhvillojë aktivitet tregtar dhe industrial, hipotekar dhe imobiliar, duke përfshirë blerjen shitjen dhe mbajtjen e të mirave mobile.
Emërtime të tjera Tregtare: VEA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.02.2019
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Malte
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. GOLDEN SWAN INVESTMENTS LIMITED, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e regjistruar në datën 17.07.2018, me numër regjistrimi C87397, me seli në Rruga Salvu Psaila Birkirkaba, BKR9072, Maltë, përfaqësuar nga administratori i saj Z. Jonathan De Giovanni (Sipas kontratës së shitblerjes të kuotave të kapitalit themeltar, datë 24.04.2019, të dorëzuar në QKB)

II. SOPOTI TRANSPORT, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 01.04.2017 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L71614505R, me adresë në Durrës, Lagjja nr. 3, Rruga Egnatia, pallati nr. 452, kati i parë, zona kadastrale 8514, me administrator Elvis Kumara, me status aktiv (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 19.12.2019).
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja nr.3, Rruga Egnatia, pallati nr.452, kati i parë, zona kadastrale 8514

Adresa:
Elbasan, Librazhd, Lagjja nr.1, Rruga e Dibrës, pasuria me nr. 1/288, volumi 10, faqe 187, zona kadastrale 2446
Tiranë, Kashar, Rruga dytësore, KM 7, Kapanon me nr. 2/16, Zona Kadastrale 2679, ngjitur me nënstacionin Elektrik Kashar

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 19.12.2019
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje kuotash kapitali 24.04.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala