Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Altin Kumara
Rezultate gjithsej: 6

SV MEGA

L51314509P
(Prodhimi, perpunimi, rifinimi, bashkimi, shitja dhe tregtimi i aksesoreve dhe komponeteve te autoveturave dhe per arredimin me lekure, cope ose materiale te tjera. Prodhimi, perpunimi, rifinimi, bashkimi, sh)

Durrës 607826 ALL

VEA

L91422510U
(Prodhimi, përpunimi, rifinimi, bashkimi, shitja dhe tregtimi i aksesorëve dhe komponentëve të autoveturave dhe për arredimin me lëkurë, copë ose materiale të tjera. Prodhimi, përpunimi, rifinimi, bash)

Durrës ALL

'CITY TRANS - A''

L91924024I
(1.Transport urban publik qytetas dhe ndërqytetas. Transport ndërkombëtar njerëzish dhe mallrash. 2.Import-eksport. 3.Shërbim agjensie të transportit.)

Tiranë ALL

LAEM

M12221034U
(Perpunimi dhe regjistrim i te dhenave te kompanive, menaxhimi i "pagave" menaxhimi i sherbime te kontabilitetit dhe telematike ne pergjithesi, per llogari te te treteve)

Tirane ALL

DRAL Advisory

M21510501E
(Prodhimi, perpunimi, rifinimi,bashkimi, shitja dhe tregtimi i aksesoreve dhe komponenteve te autoveturave dhe per arredimin me lekure, cope ose materiale te tjera. Prodhimi, perpunimi, rifinimi, bashkimi, sh)

Durres ALL

FERR BETON

M22130505L
(Tregtimi , përpunimi dhe shtrimi i hekurit për beton arme dhe aktivitetet e ndërtimit në përgjithësi.)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni