Skip to content

HBC Solutions
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91626028S
Administrator: Bardhyl Hysenbelliu
Objekti i Veprimtarisë: Studime tregu e analiza marketingu. Shërbime në fushën e marketingut, tele-marketingut, web marketing etj. Projektimi dhe realizimi i fushatave publicitare dhe të marketingut nëpërmjet telefonit dhe internetit, për t'u shitur jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë. Konsulencë dhe trajnime të ndryshme në fushën e tregtimit online nëpërmjet internetit. Kryerja e transaksioneve të blerjes dhe shitjes së titujve me porosi të klientit apo administrimi i portofolit të titujve në emër të një klienti që është pronar i portofolit. Veprimtaria e këshillimit për investime në tituj. Asistencë dhe konsulencë ligjore, financiare dhe të tjera. Shitje e pajisjeve informatike dhe ofrim i shërbimeve të IT, mirëmbajtje e riparime të rrjeteve kompjuterike e të tjera shërbime të ngjashme. Ofrimi i shërbimeve të ndërmjetesimit dhe çdo lloj aktiviteti tjetër të lejuar nga legjislacioni në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: HBC Solutions
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 17.04.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 6 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Amarildo Hoxha, Ardit Shehi, Bardhyl Hysenbelliu
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Kavajës, Ndërtesa 134, Hyrja 9, Apartamenti nr. 34

Faqja Web:
www.hbcsolutions.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.02.2020
Akti I themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala