Skip to content

Beat Spirit
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91708024O
Administrator: Maurizio Sala
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria mund të kryejë aktivitetin e saj si në Shqipëri ashtu dhe jashtë saj, dhe ka për objekt të gjitha aktivitetet e ngjashme me përjashtim të sektorëve të veçantë si ushqimi ose farmaceutike.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.04.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali, Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Abdyl Frashëri 8, Hyrja 7, Apt.25, 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 05.02.2020
Akti i themelimit dhe statuti
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala