Skip to content

SKELA MARTINI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-03-05 10:39:39
JSON

NIPT: L91824010M
Administrator: Kujtim Kola
Objekti i Veprimtarisë: Dhënie me qira, shitje, prodhim, importim, eksportim, montim, cmontim skelash dhe aksesorë skelerie, suvatime, karpentier armaturash, veshje pllakë, hekurthyes, lyerje, riparime të ndryshme, instalime, punime elektrike dhe hidraulike. Krijim podiumesh dhe skenash për aktivitete dhe evente të ndryshme .Punime karpenterie druri e metalike .Instalim i materialeve prej druri ,plastike ,dhe xhami .Gërmime dheu me punime eventuale murature e betonarme .Punime bojatisje ,hidroizolim ,termoizolim ,akustike ,kundër zjarrit .Tregtim të materialeve të ndryshme të ndërtimit si dhe kryerjen e cdo veprimtarie tjetër të lejuar nga ligji dhe pjesmarrjen në cdo veprim apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e krijuar në bazë të legjislacionit shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: SKELA MARTINI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19.06.2019
Rrethi: Kamëz
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Kamez, Mjeti me targe AA 782 CG;
Tirane, Kamez, Mjeti me targe AA 592 JS;
Tirane, Kamez, Mjeti me targe TR 5568 R;
Tirane, Kamez, Mjeti me targe AA 812 RK;
Tirane, Kamez, Mjeti me targe AA 781 CG;
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kamëz Lagjja nr.7, Bulevardi "Blu", Zk. 2066, Nr. pasurie 162/30.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar 05.03.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani