Skip to content

FTG
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-23 15:59:20
JSON

NIPT: L92005023S
Administrator: Klajdi Oshafi
Objekti i Veprimtarisë: Importimin e pajisjeve fiskale në Republikën e Shqipërisë. Tregtimin e pajisjeve fiskale te subjektet tatimpaguese në Republikën e Shqipërisë. Programimin, instalimin e fiskalizimin e pajisjeve fiskale të tregtuara. Mirëmbajtjen e pajisjeve fiskale, pas fiskalizimit. Tregtimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve elektronike. Krijimin, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e software që do të përdoren për paisjet fiskale si dhe për sisteme kontabiliteti.
Emërtime të tjera Tregtare: FTG
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 05.08.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 600 000,00
Numri i pjesëve: 3 600
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: Interweb.al, person juridik, regjistruar në regjistrin tregtar më datë 01.11.2013, me NIPT L32301103Q, me seli në adresen Rr.”Pjetër Bogdani”, 3, Tiranë. (Sipas statutit të shoqërisë)
GJOKA KONSTRUKSION SH.A, person juridik, i regjistruar në regjistrin tregtar datë 24.03.1999, me NIPT J91815014U, me seli në adresën , njësia nr.5, Rr.”Dora D’Istria ,hyrja nr 6, Tiranë. (Sipas statutit të shoqërisë)
MiscoM sh.p.k, person juridik, regjistruar në regjistrin tregtar më 30.06.2016, me NIPT L61830014C, me seli në adresën Rr.”Seltë e Vjetër “, pallati Syri i Liqenit , kati përdhe , nr.7, Tiranë. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Stela Oseku; Mirsin Selimi; Elvis Gjoka ;
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Enriko Telini", Godina Neza, nr.3.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 11.11.2019
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani