Skip to content

ABI INVEST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-08 11:11:45
JSON

NIPT: L92424002L
Administrator: Gentiana Gjonça
Objekti i Veprimtarisë: Krijimi dhe/ose administrimi i sipërmarrjeve të investimeve kolektive, bazuar në Ligjin 10198, dt.10.12.2009 "Për sipermarrjet e investimeve kolektive" dhe veprimtari të tjera që parashikohen në këtë ligj.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 28.10.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 25 000 000,00
Numri i pjesëve: 25 000
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA, shoqëri e themeluar dhe e regjistruar si person juridik shqiptar në Regjistrin Tregtar të Gjykatës së Rrethit Tiranë më 12.02.1999, me NIPT J91725007P dhe me seli qëndrore në Rruga e Kavajës , ndërtesa 27, hyrja1, njësia bashkiake 10, kodi postar 1001/Tiranë. (Sipas aktit të themelimit dhe statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Armand Muharremi; Brikena Hoxha; Gentiana Gjonça; Teuta Çinari; Redi Hakani
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Kavajës, Ndërtesa nr 27, Hyrja 1, kati 2, Njësia bashkiake 10, Kodi Postar 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 31.01.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani