Skip to content

COMPANIA BROTHERS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-11-23 15:59:20
JSON

NIPT: L93230403A
Administrator: Shkëlqim Koçiaj
Objekti i Veprimtarisë: Import, eksport, tregtimi i materialeve të ndryshme industriale, makineri dhe pajisje, materiale elektrike, mekanike, hidraulike. Tregtimi i materialeve të ndërtimit, beton, cimento, mermer, inerte, tulla, pllaka, bojra, materiale zdruktharie, materiale sanitare, materiale izolimi etj. Tregtim automjete, goma, bateri, kushineta, lubrifikantë dhe pjesë këmbimi. Tregtim pajisjeve laboratorike, i lëndëve kimike, detergjentëve dhe solucioneve të ndryshme, materiale pastrimi etj. Tregtim veshje, uniforma dhe aksesorë të tyre. Tregtimi i veglave të punës, instrumentave prerës, gjenerator, kompresorë, pompa, valvola presioni dhe materialeve të ndryshme në fushën e sigurimit teknik. Tregtimi i materialeve didaktike, libra dhe publikime, materiale sportive, tonera dhe materiale kancelarike. Tregtimi i materialeve elektronike, audio vizuale, kompjuter, laptop, tableta, njësi kompjuterike dhe aksesorë të ndryshëm elektronikë, kamera dhe sisteme të tjera sigurie dhe vëzhgimi. Tregtimi i sistemeve dhe pajisjeve të ngrohjes dhe ftohjes, soba druri dhe elektrike, dru zjarri, etj. Kryerjen e cdo aktiviteti tjetër të lejuar nga legjislacioni në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: COMPANIA BROTHERS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.08.2019
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Apollonia, Rruga e Unazës së Re, zona kadastrale 8534, nr. pasurie 2/365, pallati OMPA, kati I dytë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit tregtar date 21.11.2019
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani