Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shkëlqim Koçiaj
Rezultate gjithsej: 2

"ASE&XHE 2016"

L66531201M
(Tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm industrial, ambalazhimin dhe paketim të tyre sipas standardeve, punime dhe shitje mermeri punime ndërtimi, investitor dhe sipërmarrje të tjera, pro)

Vlorë ALL

COMPANIA BROTHERS

L93230403A
(Import, eksport, tregtimi i materialeve të ndryshme industriale, makineri dhe pajisje, materiale elektrike, mekanike, hidraulike. Tregtimi i materialeve të ndërtimit, beton, cimento, mermer, inerte, tulla, )

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni