Skip to content

Onima Media
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-14 15:51:14
JSON

NIPT: M01320005C
Administrator: RIFAT ÇITAKU
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime digjitale për platëformat online.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 20.01.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Onima Media, shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, themeluar më 28.04.2015, me seli qëndrore në Çagllavicë/Kosovë dhe me përfaqësues ligjor Erkand Shabani. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Hoxha Tahsim", Pallati Vjero, kati 3, Nr 5, Njësia Bashkiake nr 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 11.02.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani