Skip to content

AGROHOUSE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-27 09:32:06
JSON

NIPT: M01419006I
Administrator: Agostin Memaj
Objekti i Veprimtarisë: Blerje dhe shitje furnizimesh bujqësore, plehrash dhe pesticidesh. Zgjidhje të plota në prodhimin primar, duke mbuluar të gjitha nevojat nga mbjellja deri në plehërimin dhe spërkatjen mbrojtëse të bimëve.
Emërtime të tjera Tregtare: AGROHOUS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/01/2020
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Greqi
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “ARISTOS - AL” shoqeri me pergjegjesi te kufizuar , e themeluar me 30/05/2017 ne Tirane, me adrese Rruga Unaza e Re, Godina perballe Astir Nr. 147, Kati II, Njesia Administrative nr.7dhe NIPT L71813002K me perfaqesues ligjor si administrator e kesaj shoqerie Agostin Memaj. (Sipas Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 27.04.2022)

Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqerise eshte i shprehur ne euro ( ne shumen 50.000 euro), por eshte konvertuar ne leke sipas kursit te kembimit date 26.04.2021 ( 120.51)
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Roskovec, Marinz 01550032, ND.9.H1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 27.04.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Vendim i Asamblese se Pergjithshme date
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -677 841,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:532 471,00
Punuar Nga : A.Baja