Skip to content

mk hotels
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-06 13:47:15
JSON

NIPT: M01506001V
Administrator: Stephanie Alexandra Sieg-Farka; Hans Arno Sonderfeld
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i aktivitetit të Shoqërisë është aktivitet në fushën e hotelerisë. Administrim i shërbimeve të hotelerisë duke përfshirë të gjitha shërbimet si vijon por jo duke u kufizuar vetëm në shërbimet në funksion të hotelerisë si bar, restorant, prodhim birrë, pishinë, palestër. Në përputhje me legjislacionin Shqiptar si dhe me qëllim arritjen e objektivave, shoqëria mund të kryejë aktivitete si publikime, reklama, organizim eventesh, seminare, konferenca, përkthime, shërbim katering, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: mk hotels
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/02/2020
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 220 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “Schlossbräu Mariakirchen Gmbh & CO. KG” shoqeri komandite Gjermane e themeluar ne Gjermani me adrese Bahnhofstr.29, 94424 Arnstorf dhe NIPT HRA 10382 me perfaqesues ligjor te shoqerise se huaj Johanna Maria Lindner-Sonderfeld dhe Hans Arno Sonderfeld. ( Sipas Statutit te Shoqerise date 10.02.2020)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Femer; Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Rinasit, Tirana Business Park, Ndërtesa mk hotels

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.05.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 8 333,00
Punuar Nga : A.Baja