Skip to content

P&C Solutions
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-08-24 14:59:17
JSON

NIPT: M02010008P
Administrator: Jona Josifi
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport. Prodhim dhe tregtim ambalazhimi, paketimi te te gjitha llojeve, riciklim letre e kartoni te te gjitha llojeve, menaxhim, seleksionim, transport, tregtim te mbetjeve urbane Tregti me shumice e pakice te produkteve petro kimike, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: P&C Solutions
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.07.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Vaqarr, Lalm Z.K. 2376, Vol 4, faqe 125 me nr pasurie: 100/9.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 24.08.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani