Skip to content

FUTURE CEMENT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-08-28 10:03:16
JSON

NIPT: M02019023L
Administrator: Dorian Kalleshi
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i Veprimtarise se Shoqerise do te jete, por duke mos u kufizuar ne te: - Te kryeje aktivitete te ndryshme ne fushen e prodhimit te perpunimit dhe te shfrytezimit te materialeve te ndertimit si: cimento, gelqere, tulla, si dhe cdo lloj materiali tjeter qe perdoret ne kete sektor. - Te kryeje ndertime njesish banimi e sherbimi, fabrikash, uzinash, etj. - Te ushtroje aktivitete te lidhura me industrine minerare. Nxjerrjen dhe perpunimin, duke perfshire edhe perdorimin e lendeve plasese dhe eksplozivit ne procesin minerar te shfrytezimit dhe te materialeve te ndertimit, etj. - Te kryeje aktivitet ne fushen e prodhimit, perpunimit, tregtimit me shumice dhe me pakice, importit dhe eksportit, furnizimin, shperndarjen dhe shitjen e cdo lloj malli ose materiali. - Te prodhoje, te riparoje, te importoje, te shese, te eksportoje, te jape me qira dhe ne pergjithesi te beje tregti ose shit-blerje ne cdo lloj aksesori artikulli, aparati, uzina makineri, vegla, mallra, prona. te drejta ose aktivitete te cdo pershkrimi, te afta per tu perdorur ose trajtuar nga shoqeria ne lidhje me secilin nga objektet e saj, apo sipas vleresimit te saj. - Gjithashtu, shoqeria mund te kryeje cdo aktivitet tjeter plotesues dhe ndihmes qe ka si qellim ofrimin e cdo aktiviteti tjeter. ne rast se rezultojne te dobishme dhe/ose te nevojshme per permbushjen e objektit kryesor, si dhe cdo aktivitet tjeter qe konsiderohet fitimprures dhe ne interes te shoqerise pavaresisht fushes se veprimtarise.
Emërtime të tjera Tregtare: FUTURE CEMENT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.08.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 1. Kati V.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 28.08.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani