Skip to content

GOLD FORTUNE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-29 14:59:54
JSON

NIPT: M02122036O
Administrator: Stelian Mataj
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimin e sherbimeve financiare te shoqerise komisionere dhe/ose te agjentit te tokenit digjital (TD) pas marrjes te licencave perkatese nga autoritetet shteterore ne perputhje me ligjin "Per Tregjet e Kapitalit" dhe Ligjit "Per tregjet fmanciare te bazuara ne teknologjine e regjistrave te shperndare", etj. Ofrimin e sherbimeve te brokerimit, sherbime keshillimore per kembimet valutore, sherbime keshillimore per investime fmanciare si dhe çdo aktivitet tjeter tregtar dhe financiar ne perputhje me legjislacionin shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: GOLD FORTUNE
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 18.09.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Kine
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Bledar Manaj; Argent Alltari; Stelian Mataj; Indrit Banka
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, ABA Business Center, Rr. Papa Gjon Pali II. Godina nr. 12. Kati 13, Zyra nr. 1306. Kodi Postar 1010

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.10.2020
Marreveshje per shitjen e aksioneve 12.10.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani