Skip to content

Entertainment & Gaming
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-02 09:04:37
JSON

NIPT: M02424014D
Administrator: Besnik Lulaj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe operim i software per lojra fati, operim dhe menaxhim i sallave te lojrave te fatit, projektim, menaxhim, operim, ndertim i kazinove, prodhim i makinave te lojrave te fatit, import-eksport i makinave te lojrave te fatit marrje dhe dhenie me qira e tyre, import- eksport e pjeseve te makinave te lojrave te fatit marrje dhe dhenie me qira te tyre, zhvillimi dhe operimi i livegaming dhe online gaming, si dhe sherbime te kembimit valutor. Krijim dhe operim i bareve dhe restoranteve, importeksport ushqimesh, pijesh dhe lende te pare. Ne funksion te zhvillimit te veprimtarise se Kazinos, organizim eventesh, koncertesh, muzike live dhe turne te ndryshem, sherbime turistike dhe mikpritese. Ofrim dhe zhvillim te kurseve, trajnimeve per formim profesional, ne programet dhe kurset e percaktuar prej tij. Transport te udhetareve e te mallrave si brenda dhe jashte vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: Entertainment & Gaming
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 22.12.2020
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 200 000 000,00
Numri i pjesëve: 1 200 000 000
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: VALONA KONSTRUKSION, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, regjistruar me 30.01.2002, me NIPT K26330202E dhe me përfaqësues ligjor Bujar Lulaj. (Sipas Statutit te Shoqerise dhe Aplikimit per Regjistrim Fillestar te Shoqerive Aksionere)
ENTRETENIMIENTO PALERMO, SA DE C.W, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës meksikane, regjistruar me 13.02.2009, me NIPT EPA0902131GA dhe me përfaqësues ligjor Luftar Hysa. (Sipas Statutit te Shoqerise dhe Aplikimit per Regjistrim Fillestar te Shoqerive Aksionere)
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Mihal Denaj, Besnik Lulaj, Jetmir Shabani
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga" Ismail Qemali", pallati nr.34, kati 5

Adresa:
Vlore, Lagjja Uji Ftohte, Zona Kadastrale 8602, Kufizuar nga Kalaja dhe Rezidenca Qeveritare ne Kompleksin Polifunksional " Valona Konstruksion "

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.09.2021
Statuti i Shoqerise
Aplikim Per Regjistrim Fillestar te Shoqerive Aksionare
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani