Skip to content

ELBASANI 1913
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-10-05 09:10:39
JSON

NIPT: M03330202V
Administrator: Xhanini Laze
Objekti i Veprimtarisë: Klub futbolli. Akademi futbolli. Menaxhim shit-blerje lojtare. Transport per nevojat e aktivitetit. Dhe cdo aktiviteti tjeter te nevojshem lidhur me objektin e veprimtarise ne perputhje me legjislacionit Shqipetar.
Emërtime të tjera Tregtare: ELBASANI 1913
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.09.2020
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja “E Re”, zk.8524, pasuria 5/215.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 05.10.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani