Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Laze
Rezultate gjithsej: 1

ELBASANI 1913

M03330202V
(Klub futbolli. Akademi futbolli. Menaxhim shit-blerje lojtare. Transport per nevojat e aktivitetit. Dhe cdo aktiviteti tjeter te nevojshem lidhur me objektin e veprimtarise ne perputhje me legjislacionit Shqipe)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni