Skip to content

MC Food
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-05-18 13:51:40
JSON

NIPT: M03518801S
Administrator: Bledar Habili
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me shumice e pakice, import eksport te artikujve te ndryshem ushqimore e industriale, fruta perime, automjete, pjese kembimi, prodhim dhe tregtim materiale ndertimi, inerte etj. Therje - perpunim mishi, import - eksport mishi te llojeve te ndryshme. Magazine frigoriferike per mallra ushqimore.
Emërtime të tjera Tregtare: MC Food
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.11.2020
Rrethi: Kavajë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri; Kosovë
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 950 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqerise eshte i shprehur ne euro, por eshte konvertuar ne leke sipas kursit ditor te kembimit date 19.11.2020 .
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kavaje, Autostrada Durres - Kavaje, Km 7, Rruga 1 Maji, Qerret - Kavaje

Faqja Web:
www.mcfood.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 18.05.2021
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani