Skip to content

Ottica Italia Group
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-31 09:00:28
JSON

NIPT: M03714402L
Administrator: Marco Frioni
Objekti i Veprimtarisë: "Veprimtari ne fushen e Optikes dhe te Optometrise per vleresimin, korrigjimin dhe trajtimin e defekteve te shikimit, me mjete Optike dhe Fizike dhe ne pergjithesi permiresimin e funksioneve te shikimit. Aplikimin e lenteve me kontakt, perpunimin e lenteve oftalmike, skeleteve, syze optike dhe per mbrojtjen nga dielli. Import eksport, levizja, perpunimi i materialit optik, lenteve oftalmike, lenteve me kontakt, skeleteve per syze, gjithcka tjeter qe i perket fushes, se optikes ne pergjithesi. Transportin per nevojat e veta te shoqerise. Tregtine me shumice dhe pakice. Sherbime forografie, vidieo dhe fotokopje .Klinike per viziten per korigjimin e difekteve dhe semundjen e syrit.Shitje proteza okulare, lente kontakti, lente oftalmike, instrumenta per te montuar dhe ndertuar lentet dhe skeletet, fasha per riabilitim viziv. Vizite mjeksore okulistike per te gjitha moshat.Dhenie asistence per trajnime dhe kurime okulistike, etj."Projektim dhe shitje per arredim.
Emërtime të tjera Tregtare: Ottica Italia Group
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09/01/2020
Rrethi: Divjakë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali; Brazil
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Divjakë, Pasuria numer 641/32, zona kadastrale 1492

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Vendimi i asamblese se pergjithshme date 26.06.2020
Vendimi i asamblese se pergjithshme date 24.07.2020
Vendimi i asamblese se pergjithshme date 15.12.2021
Kontrate shitje kuotash date 15.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja