Skip to content

KACNIA HOXHA 1 D.I.O.E.M
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-10 12:55:42
JSON

NIPT: M06512701L
Administrator: Ismail Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport, shfrytëzim, kërkim, zbulim, prodhim, të mineralit të kromit në miniera. Eksport të mineralit të kromit të objekteve "Shtrungës", "Maja e Hurdhës", Druri Boshtive.
Emërtime të tjera Tregtare: KACNIA HOXHA 1 D.I.O.E.M
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/03/2020
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 25 696 170,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Dibër, Peshkopi, Lagjja e Re, Rruga "Gjokë Doçi", Blloku Privat, Nr.7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 10.05.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Raporti i Audituesit Ligjor per Zmadhim Kapitali date 18.05.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani / A.Baja