Skip to content

KLER-AL GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-10-07 12:44:16
JSON

NIPT: M07205202Q
Administrator: Ermal Hoxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet investitor ne fushen e ndertimit. Aktivitet ne fushen e ndertimit: ndertime germime dheu me punime eventuale murature e beton arme, prishje dhe punime ne toke te germuar.Ndertime civile dhe ekonomike, rruge, hekurudha, ura vepra arti, ndertime detare, hidraulike, hidroteknike, vepra te vecanta e punime speciale, punime restaurimi, karpentierie, impiante teknologjike dhe te vecanta, punime sherbimi, punime te sinjalizimit rrugor.Projektim, rikonstruksion vepra arti te vogla. Prodhime material ndertimi. Import eksport dhe shitjen e tyre me pakice dhe shumice te mallrave te ndryshem industriale, ushqimore, elektroshtepiake, materiale ndertimi, lende te para per ndertim, materiale inerte, bojra, material hidraulike, elektrike, lende drusore, pjese kembimi, makineri, konfeksione etj
Emërtime të tjera Tregtare: KLER-AL GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.10.2020
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 800 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Rruga" Françesko Krispi", Lagjja Uji i Ftohtë, 7-Pallatet, Nr.7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 07.10.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani