Skip to content

44 INVEST 2021
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-06-16 13:22:05
JSON

NIPT: M11306034P
Administrator: Paolo Baballeku
Objekti i Veprimtarisë: Investime dhe sherbime ne fushen e turizmit dhe imobiliare, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: 44 INVEST 2021
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 05.01.2021
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 78 302 700,00
Numri i pjesëve: 6 300
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Erjon Këri, Krenar Dila, Edjon Hila
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia 7, Rruga Frosina Plaku, Pallati 21 shkalla A, apartamenti 5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 12.06.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : E.Prengzaj