Skip to content

RUDI CONSTRUCTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-13 08:39:48
JSON

NIPT: M11508506K
Administrator: Rudin Dika
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim, punime te objekteve te ndryshme, ndertim shtepi druri, mobileri, elektrike, hidraulike, termoizolim, ndertim rruge dhe kanalizime. Rikonstruksion dhe ndertim ujesjellesi, ujera te bardha dhe te zeza, ndertim linje tension te lart dhe te ulet. Rikonstruksione objekte publike dhe jopublike. Pergatitja e dokumentacionit per marrjen e aktit teknik. Tajnime e dhenie te asistences ne fushen e mbrojtjes nga zjarri. Transport te mbetjeve jo te rrezikshme. Punime infrastrukture ne zonat e mbrojtura. Punime per rehabilitimin e skemave ujitese dhe kanaleve kullues. Mirembajtja rrugore ( rutine dhe dimerore)
Emërtime të tjera Tregtare: RUDI CONSTRUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/03/2021
Rrethi: Shijak
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Shilore, Lagjja Vlashke, Objekt me nr. 27

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 13.10.2021
Statuti i shoqerise, date 05.03.2021
Akt themelimi, date 05.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara