Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rudin Dika
Rezultate gjithsej: 1

RUDI CONSTRUCTION

M11508506K
(Ndertim, punime te objekteve te ndryshme, ndertim shtepi druri, mobileri, elektrike, hidraulike, termoizolim, ndertim rruge dhe kanalizime. Rikonstruksion dhe ndertim ujesjellesi, ujera te bardha dhe te zeza, n)

Shijak ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni