Skip to content

O.B.I TRANS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-14 13:55:38
JSON

NIPT: M11509019Q
Administrator: Skënder Bilibashi
Objekti i Veprimtarisë: Transport kombetar dhe nderkombetar mallrash per vete dhe per trete.
Emërtime të tjera Tregtare: O.B.I TRANS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/03/2021
Rrethi: Vaqarr
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: I.Tirane,Trailer me Targe AGR266 dhe nr shasie WSM00000003012933
II.Tirane,Koke Trailer me Targe AB852CX dhe nr shasie XLER4X20005274470
III.Tirane,Trailer me Targe AHR777 dhe nr shasie W09000335F0R23090
IV.Tirane,Trailer me Targe AER193 dhe nr shasie WSMWSM00000003024190
V.Tirane,Koke Trailer me Targe AB435BO dhe nr shasie VLUR4X20009126134
VI.Tirane,Koke Trailer me Targe AA737TJ dhe nr shasie GR070623GR
VII.Tirane,Trailer me Targe AFR108 dhe ne shasie WSMS6980000479185
VIII.Tirane,Koke Trailer me Targe AB949CX dhe nr shasie XLER4X20005163158
IX.Tirane,Trailer me Targe AFR858 dhe nr shasie WSM00000003029582
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.2 - Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Administrative Vaqarr, Lagjja Prush, Rruga Prush i Ri, Godine Private Nr.2, prane ish Pularise

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.10.2021
Statuti i shoqerise, date 04.03.2021
Akt themelimi, date 04.03.2021
Vendim i Ortakeve, date 26.04.2021
Kontrate shitje , date 26.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara