Skip to content

HONEST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-14 14:16:30
JSON

NIPT: M11509022N
Administrator: Ilir Bilibashi; Ismail Serana
Objekti i Veprimtarisë: a.Shitje te produkteve kozmetike; b. Shitje te detergjenteve; c.Import dhe eksport te produkteve te ndryshme. d.Shitje e cigareve, duhanit dhe tabacove. e. Shitje e produkteve dhe mallrave ushqimore dhe industrial. Pavaresisht sa me siper, Shoqeria mund te kryeje çdo aktivitet te nevojshem apo te dobishem te lejuar nga ligji per realizimin e objektit te saj te veprimtarise.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 250 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga "Tish Daija", Kompleksi Kika 2, Godina 9, Njesia 1, Tirane, Shqiperi.

Adresa:
I.Tirane,Rr. Hamdi Pepa, Nr. Pasurie 3/649 ambjent me siperfaqe 185.1 metra katror
II.Tirane,Zona kadastrale 8360, Nr. Pasurie 5/694 dhe 5/695, volumi 31, tek rruga e Barrikadave

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.10.2021
Akt themelimi dhe statuti, date 05.03.2021
Vendimi i ortakeve, date 15.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara