Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ilir Bilibashi
Rezultate gjithsej: 1

HONEST

M11509022N
(a.Shitje te produkteve kozmetike; b. Shitje te detergjenteve; c.Import dhe eksport te produkteve te ndryshme. d.Shitje e cigareve, duhanit dhe tabacove. e. Shitje e produkteve dhe mallrave ushqimore dhe industr)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni