Skip to content

LATVAX COMPANY FARMAE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-14 14:33:05
JSON

NIPT: M11509025O
Administrator: Santo Vassallo
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, programim dhe asistence mirembajtje per software dhe rrjete informatike. Pergatitja dhe mirembajtja e faqeve te internetit. Pergatitja dhe mirembajtja e aplikacioneve te ndryshme. Menaxhimi i qendrave te perpunimit te te dhenave dhe te rrjeteve elektronike te cdo lloji.
Emërtime të tjera Tregtare: LATVAX COMPANY FARMAE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/03/2021
Rrethi: Kashar
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Besim Alla, Pallati Alfa, Hyrja 4, Zyra nr.14, Yzberish, Kashar, Tirane.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.10.2021
Akt themelimi dhe statuti, date 08.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara